Erik Fals

Siedle dørtelefon - Sikkerhed til døren med Erik Fals A/S

Siedle dørtelefon - Sikkerhed til døren med Erik Fals A/S

Du kan få sikker dørkommunikation med en SSS Siedle dørtelefon i dit hjem. Vi har, hos Erik Fals A/S, stor erfaring med både Studio Partner og Access Partner, og vi er endda det eneste firma i Danmark, som har kompetencer til at installere begge typer.

Så vil du være sikker på at få en ekspert ud til at installere et dørtelefonanlæg i din bolig eller i din boligforening, kan du være sikker på, at vi, hos Erik Fals A/S, kommer med de helt rette kompetencer og stor erfaring.

Det bedste af det bedste

Når du vælger en SSS Siedle dørtelefon, kan du være sikker på at få et anlæg af højeste kvalitet. Brandet er nemlig blandt de førende inden for branchen, og derfor kan du også føle dig helt tryg, hvis netop et sådan system er installeret i dit hjem.

Du kan ikke blot få en Siedle dørtelefon, når du vælger dette brand, men også mange andre gode løsninger, herunder postkasser, digital pakkelevering, kommunikations- og styresystemer, adgangskontrol, integreret belysning og meget mere.

Lad Erik Fals A/S rådgive og inspirere dig med viden og innovative løsninger til moderne bygningskommunikation i dag.

Siedle dørtelefon til privat og erhverv

Som erfaren rådgiver vedrørende Siedle dørtelefon, kan vi bistå med hjælp og rådgivning til både private og erhvervsdrivende. Dette betyder, at vi hjælper og rådgiver egne kunder såvel som bygherrer og andre installatører gennem hele projektet med at installere et dørtelefonanlæg fra producenten.

Vi vil være med i processen fra A til Å, og vi sørger naturligvis for, at systemet er 100% køreklart, inden vi tager fra stedet.

Skulle der være brug for reparationer eller lignende, har vi et værksted dedikeret kun til Siedle dørtelefon og kommunikationssystemer. Desuden holder vores montører sig altid opdateret på producentens produktportefølje.

FAQ

Hvad koster en SSS Siedle dørtelefon?

Når du får installeret en SSS Siedle dørtelefon af en montør fra Erik Fals A/S, vil prisen naturligvis indeholde både selve produktets værdi, samt monterings omkostningerne. Denne pris sørger vi altid for er fair og konkurrencedygtig. Kontakt os for din pris.

Hvordan virker en SSS Siedle dørtelefon?

SSS Siedle tilbyder flere forskellige typer af dørtelefonanlæg. De fleste systemer har en kommunikativ enhed, som gør det muligt for personen indendøre, at kommunikere med den, der står udenfor, uden at døren åbnes. Typisk vil der også være et kamera og en lille skærm, så du som bruger kan se, hvem der ringer på.

Hvem kan installere en SSS Siedle dørtelefon?

Hos Erik Fals A/S har vi erfaring med og kompetencerne til at kunne installere både Studio Partner og Access Partner, som de eneste i Danmark. Det betyder, at vi både kan rådgive herom, men også hjælpe med selve monteringen, hvis dette ønskes.

Kan private også have et dørtelefonanlæg?

Selvfølgelig kan de det. Det er ikke kun erhvervsbyggerier eller boligforeninger, der får installeret et dørtelefonanlæg. Private kan lige såvel have brug for ekstra sikkerhed, af forskellige årsager. Kontakt Erik Fals A/S for rådgivning og spørgsmål.