Erik Fals

Siedle dørtelefon - Sikkerhed til døren med Erik Fals A/S

Du kan få sikker dørkommunikation med en SSS Siedle dørtelefon i dit hjem. Vi har, hos Erik Fals A/S, stor erfaring med både Studio Partner og Access Partner, og vi er endda det eneste firma i Danmark, som har kompetencer til at installere begge typer.

Så vil du være sikker på at få en ekspert ud til at installere et dørtelefonanlæg i din bolig eller i din boligforening, kan du være sikker på, at vi, hos Erik Fals A/S, kommer med de helt rette kompetencer og stor erfaring.

Det bedste af det bedste

Når du vælger en SSS Siedle dørtelefon, kan du være sikker på at få et anlæg af højeste kvalitet. Brandet er nemlig blandt de førende inden for branchen, og derfor kan du også føle dig helt tryg, hvis netop et sådan system er installeret i dit hjem.

Du kan ikke blot få en Siedle dørtelefon, når du vælger dette brand, men også mange andre gode løsninger, herunder postkasser, digital pakkelevering, kommunikations- og styresystemer, adgangskontrol, integreret belysning og meget mere.

Lad Erik Fals A/S rådgive og inspirere dig med viden og innovative løsninger til moderne bygningskommunikation i dag.

Siedle dørtelefon til privat og erhverv

Som erfaren rådgiver vedrørende Siedle dørtelefon, kan vi bistå med hjælp og rådgivning til både private og erhvervsdrivende. Dette betyder, at vi hjælper og rådgiver egne kunder såvel som bygherrer og andre installatører gennem hele projektet med at installere et dørtelefonanlæg fra producenten.

Vi vil være med i processen fra A til Å, og vi sørger naturligvis for, at systemet er 100% køreklart, inden vi tager fra stedet.

Skulle der være brug for reparationer eller lignende, har vi et værksted dedikeret kun til Siedle dørtelefon og kommunikationssystemer. Desuden holder vores montører sig altid opdateret på producentens produktportefølje.

Find også elektriker lærling Aalborg, elektriker Århus eller elektriker Randers her. 

Vi har blandt andet, også lavet arbejde for Alabu bolig

Et væld af muligheder for en Siedle dørtelefon

Hvad end dit behov er, så findes der helt sikkert en god løsning med en Siedle dørtelefon. Producenten tilbyder nemlig mange gode, funktionelle og flotte muligheder, for både dørtelefonanlæg, svartelefoner, adskillige systemer, og alt dette i simple designs.

I takt med at behovet for sikkerhed koblet på nettet vokser, at teknologien bliver mere digital, og at brugerne bliver mere mobile, udvikler Siedle intelligente systemer og tiltag, som gør netop dette meget nemmere og overskueligt.

En Siedle dørtelefon er nemlig ikke bare et dørtelefonanlæg, men en alsidig og moderne løsning til hjemmet, hvor sikkerhed vægtes højt. Herunder hører forskellige udbygningstrin, adskillige flotte udformninger og forskellige designlinjer med moderne udtryk. Vi kan, hos Erik Fals, helt sikkert hjælpe dig med en god løsning.

Vi har blandt andet også lavet arbejde for Alabu bolig.

En dørtelefon i højeste kvalitet

Det helt særlige ved en Siedle dørtelefon er, at du ikke bare får en sikker og alsidig mulighed til dit hjem, men også rig mulighed for at sikre dit hjem mange år ud i fremtiden. Kvaliteten og designet gør nemlig producentens produkter til nogle af de bedste på markedet.

Når du vælger en Siedle dørtelefon, vil du nemlig få et system, der er udformet i holdbare materialer, og som desuden kan eftermonteres, hvis der opstår et behov for dette. Systemerne er nemlig designet med bagud-kompatibilitet og opdateringsmuligheder for fremtiden.

Hertil anvendes de mest moderne produktionsmetoder, når produkterne fremstilles i Tyskland. Den tyske kvalitet er da heller ikke til at tage fejl af, og hvert komponent er derfor også lavet med stor omhyggelighed, finesse og med et simpelt og sikkert design. Find en Siedle dørtelefon, der passer til netop dit hjem.

Vil du sikre dig mod brand? Få vores ABA installatør ud.

FAQ

Hvad koster en SSS Siedle dørtelefon?

Når du får installeret en SSS Siedle dørtelefon af en montør fra Erik Fals A/S, vil prisen naturligvis indeholde både selve produktets værdi, samt monterings omkostningerne. Denne pris sørger vi altid for er fair og konkurrencedygtig. Kontakt os for din pris.

Hvordan virker en SSS Siedle dørtelefon?

SSS Siedle tilbyder flere forskellige typer af dørtelefonanlæg. De fleste systemer har en kommunikativ enhed, som gør det muligt for personen indendøre, at kommunikere med den, der står udenfor, uden at døren åbnes. Typisk vil der også være et kamera og en lille skærm, så du som bruger kan se, hvem der ringer på.

Hvem kan installere en SSS Siedle dørtelefon?

Hos Erik Fals A/S har vi erfaring med og kompetencerne til at kunne installere både Studio Partner og Access Partner, som de eneste i Danmark. Det betyder, at vi både kan rådgive herom, men også hjælpe med selve monteringen, hvis dette ønskes.

Kan private også have et dørtelefonanlæg?

Selvfølgelig kan de det. Det er ikke kun erhvervsbyggerier eller boligforeninger, der får installeret et dørtelefonanlæg. Private kan lige såvel have brug for ekstra sikkerhed, af forskellige årsager. Kontakt Erik Fals A/S for rådgivning og spørgsmål.