Erik Fals

Elektriker Randers – Dygtig elektriker til erhvervsopgaver

Mangler du en elektriker Randers? Erik Fals A/S har eksisteret i over 40 år, og består af over 45 engagerede og dygtige medarbejdere i Nordjylland. Vi påtager os både små og større erhvervsopgaver, og vi er åbne for de fleste slags opgaver. Vi arbejder både med store og små kunder, og hvis I ønsker at høre mere om mulighederne, så kontakt os allerede i dag. 

Kompetent og dygtig elektriker Randers

Hvis I leder efter en autoriseret elektriker Randers, så er der nogle ting, der er vigtige at overveje og kigge efter. Så hvis I mangler hjælp til opsætning af belysning, datainstallation til dørtelefoni og byggeri, eller noget helt tredje, så læs med her. 

Vælg en elektriker, der kan udføre mange slags el-opgaver

Det er altid en god ide at vælge en elektriker Randers, der kan udføre en bred vifte af opgaver. Man ved aldrig om der opstår nogle problemer, eller nye opgaver undervejs, og så er det nemmest, hvis det samme elektrikerfirma kan løse opgaven. 

Vælg en elektriker Randers med fokus på god service

Når I skal vælge elektrikerfirma, så er det en god ide at læse anmeldelserne. Hvis de er gode til kundeservice, så kan du også være sikker på, at de nok skal hjælpe hen ad vejen, hvis der er noget du ikke bliver tilfreds med. Det er også en god ide at snakke med sit netværk, der måske har nogle gode anbefalinger. 

Vælg en elektriker med gode referencer

Hvis I står og skal have løst el-opgaver inden for erhverv, så er det en god ide at se på deres referencer. Måske de allerede har lavet den samme opgave for andre, og har gjort et godt stykke arbejde. Så er I sikre på, at arbejdet bliver gjort ordenligt. 

Find også Sidle dørtelefon, elektriker Aalborg, elektriker lærling Aalborg, belysning Aalborg og elektriker Århus her. 

Vi har blandt andet også lavet arbejde for Redmark

Vælg det rigtige elektrikerfirma til erhverv

Hvis I har nogle spørgsmål, eller ønsker at høre mere, så kan vi kontaktes på telefon +45 98 14 99 90, eller på mail: mail@erikfals.dk

FAQ

Hvordan finder man en god elektriker Randers?

Der er flere måder man kan lede efter en elektriker på. Det er altid smart at starte med at spørge i sit netværk. Måske nogle andre virksomheder har haft en god oplevelse med en elektriker Randers. Ellers kan man søge online, og her er det vigtigt at tjekke anmeldelser og referencer. 

Hvilke opgaver udfører I?

Vi udfører en bred vifte af klassiske og innovative el-opgaver. I kan se et overblik over vores ydelser, og kontakte os, hvis der opstår nogle spørgsmål. 

Løser i også erhvervsopgaver for små virksomheder?

Ja. Både vores opgaver og kunder spænder bredt. Vi udfører nemlig både større entrepriseopgaver, men også mindre installationsopgaver. 

Hvad koster en elektriker Randers i timen?

Man plejer at sige, at en elektriker Aarhus koster mellem 500-1000 kr i timen, eksklusiv moms. Men, det er altid en god ide at tale med elektrikerfirmaet om prisen, inden man siger ja, da det kommer meget an på, hvad for en slags opgave, der skal løses. 

Kom i kontakt med vores elektriker Randers

Vil I høre mere, eller har I spørgsmål, så kontakt os gerne i dag på telefon: +45 98 14 99 90 eller per mail: mail@erikfals.dk 

Se også elektriker Aalborg