Erik Fals

Elektriker Aalborg – Erfarent elektrikerfirma i Nordjylland

Hos Erik Fals A/S finder I en elektriker i Aalborg med stor professionalisme og kompetence. Vi påtager os dagligt både større og mindre opgaver, der giver os erfaring med adskillige områder inden for feltet. Et elektrikerfirma åbent for alsidige opgaver.

Vi arbejder med erhvervskunder af forskellige størrelser. Derfor kan det lige så vel være større entrepriseopgaver som mindre installationsopgaver, vi påtager os. Vil I høre mere om mulighederne ved et samarbejde med Erik Fals A/S, så kontakt gerne i dag.

Find os på Tarmvej 1, 9220 Aalborg Ø.

Skal vi påtage os Jeres opgave?

Lad os høre fra Jer, hvis der er behov for hjælp fra en autoriseret elektriker Aalborg. Vores kompetencer rækker fra belysning og datainstallation til dørtelefoni og byggeri.

Vores evner spænder bredt, og vores erfaringer endnu bredere, derfor kan I også være sikre på at have med et kompetent elektrikerfirma at gøre, når I anvender vores team til udførelse af el-opgaver.

Vi udfører blandt andet opgaver med:

  • Belysning
  • Dørtelefoni
  • Adgangskontrol
  • Datainstallation
  • Energioptimering
  • CTS (Central Tilstandskontrol & Styring)
  • ABA (Automatiserede brandalarmer)
  • Byggeri
  • Service

Vil I høre mere om mulighederne for installation eller service i forbindelse med byggeri, renovering eller lignende i Aalborg, kan I med fordel kontakte os via vores kontaktformular. Hertil vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Elektriker i Aalborg med over 50 års erfaring

Erik Fals A/S, som elektrikerfirma, har eksisteret i over 50 år, og derfor kan I også være sikre på, at I har med et kompetent firma at gøre, når I bruger vores elektriker i Aalborg.

Virksomheden startede som en simpel elinstallatør tilbage i 1972, hvor kun ganske få medarbejdere var tilknyttet. I dag har vi over 45 erfarne medarbejdere, der tør at tage fat og levere gode, tekniske løsninger til det moderne behov, samt fremtidssikre boliger og bygninger bedst muligt.

Vores mål har altid været at levere moderne og stærke installationer til en fornuftig pris, for netop at skabe den størst mulige værdi og tilfredshed hos vores kunder. Vi vægter flid og ordentlighed høj på dagsordenen, og derfor kan I også forvente, at dette vil være tilstede ved et samarbejde med vores elektrikerfirma i Aalborg.

Find også elektriker lærling Aalborg, belysning Aalborg eller elektriker Randers her. 

Kompetent elektriker med fokus på moderne løsninger

Hos Erik Fals A/S elektrikerfirma er vi vilde med elteknik, datanetværk, IT, kommunikation og alt inden for og uden om dette. Derfor sørger vi også altid for, at holde os opdateret på de nyeste og mest moderne løsninger, som skal matche de udviklende behov hos vores kunder i Aalborg.

Vi specialiserer os i smarte installationer og moderne muligheder, som effektiviserer og forbedrer hjemmelivet og arbejdsdagene for vores kunder. Vores elektriker Aalborg er derfor også altid nysgerrig på, hvad der findes af gode løsninger på markedet, så vi netop kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder.

Blandt vores mange referencer finder I virksomheder og organisationer, som Aalborg Kommune, HTH, C.W. OBEL Ejendomme og Aalborg Universitet, for blot at nævne nogle få. Med andre ord, spænder vores erfaringer og kompetencer bredt.

Kom i kontakt med vores elektriker Aalborg

Vil I høre mere, eller har I spørgsmål, så kontakt os gerne i dag på telefon: +45 98 14 99 90 eller per mail: mail@erikfals.dk 

Se også Elektriker Randers eller el installatør her. 

Søger du mere praktisk information omkring vores vilkår, eller søger du information omkring samarbejdspartnere kan du læse mere her på siden vedrørende energioptimering i 2024. Desuden er du altid velkommen til at tage et kig rundt på erik-fals.dk for at se tidligere referencer og projekter.