Erik Fals

Profil

Profil

Erik Fals A/S – kompetente el-installatører med fokus på moderne design og brugervenlig teknologi.

I vores virksomhed er vi alle vilde med elteknik, IT, datanetværk, kommunikation, energioptimering, sikkerhed og andre smarte installationer og moderne muligheder, som forbedrer og effektiviserer arbejdsdage og hjemmeliv for vores kunder. Vi er fagfolk og derfor nysgerrige og videbegærlige efter alt det, som sker i vores marked – og der sker rigtig meget i disse år.

Tidligere handlede det at være el-installatør udelukkende om at trække ledninger, tilslutte dem til kontakter og sikre, at de virkede i samspil med lamper, emhætter, komfurer, køleskabe, tv-apparater osv. I dag er vores arbejdsområder og kompetencer udvidet til også at installere styring af en hel række tekniske installationer som overvågning, sikring, kreativ belysning, adgangskontrol, styring af varme-, køle- og ventilationsanlæg, røg- og brandalarmer, screening af energiforbrug, rådgivning og servicering ift. nybyggeri og renoveringer.

Erik Fals grundlagde el-installationsfirmaet i Vestbjerg i 1972. Den primære opgave var at lave elinstallationer i typehuse. I begyndelsen beskæftigede han et par svende samt to lærlinge. I 1990, var man oppe på seks ansatte, så firmaet måtte flytte til større lokaler på Vestbjerggaard i Vestbjerg. Væksten forsatte, og i 1992 flyttede firmaet til Gugvej 129. Siden da er udviklingen fortsat med flere medarbejdere, en strøm af nye og spændende kunder samt en konstant stigning i tilgangen til større byggeprojekter.

Januar 2007 overtog Carsten Jensen og Per Jensen firmaet. De har begge været aktive og fokuserede medarbejdere samt en del af ledelsen gennem flere år. Derefter omdannede de firmaet til et A/S. Siden da er firmaet vokset fra 25 til 45 medarbejdere, og derfor flyttede man senere i 2017 fra Gugvej til et helt nyrenoveret domicil på Tarmvej 1 i Aalborg Ø.

I dag er vi mere end 45 dygtige og erfarne medarbejdere – alle betænksomme håndværkere, som lever og ånder for at levere tekniske løsninger der lever op til moderne menneskers behov for fremtidssikrede bygninger og boliger. Vores mål har altid været at levere stærke og moderne installationer til fornuftige priser, og dermed skabe størst mulig tilfredshed for vores kunder. Klassiske dyder og værdier som ordentlighed og flid har altid stået højest på vores dagsorden.