Erik Fals

Referencer

Alle referencer

Larsen Waterfront Aalborg

Erik Fals A/S har som bygherre leverance monteret dørtelefoner ved Larsen Waterfront på havnefronten i Aalborg. Larsen Waterfront består af 254 ungdomsboliger og
Himmerland boligforenings administration.

Bygherre: Himmerland Boligforening
Arkitekt: Henning Larsens Tegnestue
Rådgiver: Cowi
Hovedentreprenør: A. Enggaard A/S

Musikhuskvarteret

Erik Fals A/S har monteret Siedle dørtelefoner ved indgang til alle bolighederne, samt P-kælder i Musikhuskvarteret ved havnefronten i Aalborg.

Bygherre: A. Enggaard A/S
Totalentreprenør: A. Enggaard A/S
Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen Architects

Symfonien

Erik Fals A/S har været underentreprenør på el-arbejde i det nye boligområde Symfonien, hvor også Viva-bolig har deres hovedkontor og administration. Opgaven blev udført for M. Thomsen Støtt Aalborg A/S, og var et projekt med mange forskellige opgaver lige fra moderne boliginstallationer til mere komplekse kontorinstallationer. Vi har som bygherre leverance leveret Siedle dørtelefoni til alle boligerne, samt installeret adgangskontrol til både kontor og P-kælder

Bygherre: Vivabolig 
Arkitekt: Arkitektfirmaet NORD as

Ingeniør: Frandsen & Søndergaard K/S
Hovedentreprenør: M. Thomsen Støtt Aalborg A/S

NEAS Energy

Erik Fals A/S har udført al el-arbejde i forbindelse med renovering af 3-etagers kontorbyggeri til NEAS Energy. Arbejdet blev udført i en teknik-enterprise som underleverandør for Jonassen Ventilation, og bestod af komplet nye installationer, belysning, EDB og diverse tavler.

Bygherre: NEAS Energy A/S
Teknikentreprenør: Jonassen Ventilation A/S
Bygningsentreprenør: Pallisgaard A/S
Arkitekt: KPF arkitekter.
Ingeniør: Frandsen & Søndergaard K/S

Aalborg Kongres & Kultur Center

Som gæst i Aalborg Kongres & Kulturcenter bliver man nu budt velkommen på for-pladsen med et festfyrværkeri af energirigtig belysning. Arbejdet, som betød udskiftning af al belysning, er udført af Erik Fals A/S for Aalborg Kommune – og vi var med i projektet fra forslag over energiberegninger til færdiggørelse af projektet.

Bygherre: Aalborg Kommune

AaB 1895

Som en del af et større projekt på AaBs træningsanlæg i Aalborg Øst, har Erik Fals A/S, for A Enggaard A/S, udskiftet og udvidet hele belysningsanlægget på den nye kunstgræsbane. Vores del bestod af projektering af kabler, tavler samt opsætning af to nye master i en højde af 19 meter og udskiftning af 28 projektører.

Bygherre: AaB 1885
Hovedentreprenør: A Enggaard A/S