Erik Fals

El installatør - Moderne, kompetent og autoriseret arbejde

Vi er stolte af, at kunne tilbyde dig kompetent service med en autoriseret el installatør til dit el arbejde. Vi er en moderne el installationsforretning, som har eksisteret siden 1972. Vi har derfor en stor del erfaring, men også øje for de nye og innovative løsninger.

Med en bred palette af ydelser kan vi bidrage til dit projekt fra A-Z indenfor el installationerne. Vi installerer og vedligeholder for både boliger, foreninger såvel som virksomheder i alle erhverv. Opgaver for vores el installatør strækker sig fra energioptimering, styringssystemer, kommunikationssystemer, komplekse CTS og ABA enheder og anden form for renovering.

Hvem er Erik Fals?

Hos Erik Fals er vi over 45 kompetente og ambitiøse medarbejdere, som hver dag arbejder på at blive bedre i alt lige fra vores service til de systemer og løsninger vi bidrager med. Derfor søger vi også konstant efter de nyeste og bedste teknologier indenfor el-installationer – online og offline.

Gennem årene har vi samarbejdet med et utal at kunder, private som virksomheder, og herunder virksomheder og institutioner som Aalborg Kommune, HTH, C.W. Obel ejendomme, Region Nordjylland og Aalborg Zoo.

Vores el installatør bistår med hjælp til blandt andet:

  • CTS
  • ABA
  • Datainstallation
  • Energioptimering
  • Belysning
  • Dørtelefoni
  • Adgangskontrol og systemer
  • Byggeri

Certificeret Siedle-Studio Partner & Access Certified Partner – Erfaren el installatør

Erik Fals er Danmarks største forhandler af Siedle dørtelefoni, hvilket er et af de førende design og produktion indenfor netop dørtelefonanlæg, postkasser, digital pakkelevering, integreret belysning, adgangskontrol samt kommunikations- og styresystemer.

En autoriseret el installatør hos Erik Fals kan foruden installation af systemerne også vejlede og rådgive om jeres muligheder. I er desuden altid velkomne til at kigge forbi vores Siedle studio, hvor I kan se alle de teknologiske og æstetiske løsninger. 

Har I derfor brug for rådgivning indenfor bygningskommunikation, kan vores el installatør bidrage med erfaren og moderne viden indenfor området, så I får den bedst tænklige løsning.

FAQ

Hvad kan en autoriseret el installatør hjælpe med?

En autoriseret el installatør hos Erik Fals kan både hjælpe med rådgivning såvel som montering af alt fra dørtelefoni, belysning, datainstallationer, energioptimering, adgangskontrol, bygningskommunikation og andre services.

Hvad er forskellen på en elektriker og en el installatør?

En elektriker er ofte den person, som konkret udfører elarbejdet, hvor en el installatør ofte bistår med en mere rådgivende rolle, der leder større el projekter.

Hvor finder jeg en certificeret Siedle-Studio Partner?

Erik Fals er en af landets største forhandlere af Siedle dørtelefoni, og vi er en certificeret partner. Vi både rådgiver såvel som monterer deres innovative, moderne og æstetiske bygningskommunikation.

Hvad koster en autoriseret el installatør?

Det varierer meget, hvad prisen for en autoriseret el installatør er, og hvad prisen indebærer. Ofte afhænger pris af størrelsen på projektet, og hvilken type af elarbejde der er tale. Det er ofte både muligt at bestemme en projektpris såvel som en timepris – alt efter typen af arbejdet.