Erik Fals

Elektriker Aarhus – Dygtigt elektrikerfirma til erhverv

Med mere end 40 års erfaring får I med Erik Fals A/S en elektriker Aarhus med masser af erfaring og professionalisme. Vores mere end 45 engagerede og dygtige medarbejdere, kan tilbyde et bredt udvalg af innovative og klassiske el-løsninger.

Hos Erik Fals A/S er vi nysgerrige og begejstrede for ny teknologi, og derfor har vi også et konstant fokus på den teknologiske udvikling, så vi altid kan tilbyde høj kvalitet, funktionelle løsninger i flot design til konkurrencedygtige priser. Så hvis I er på udkig efter et elektrikerfirma til erhvervsopgaver, så har vi styr på tingene.

Vi arbejder med erhvervskunder af forskellige størrelser. Derfor kan det lige så vel være større entrepriseopgaver som mindre installationsopgaver, vi påtager os. Vil I høre mere om mulighederne ved et samarbejde med Erik Fals A/S, så kontakt gerne i dag.

Sådan vælger du den rigtige elektriker Aarhus

Hvis I er på udkig efter en elektriker Aarhus til erhvervsopgaver, så er der nogle ting, der er gode at overveje, og tænke over, inden I vælger. Det er vigtigt, at I er sikre og trygge i jeres valg af elektrikerfirma, så vi har samlet nogle ting, der er vigtige, når I leder efter en elektriker.

Lav god research

Det bedste grundarbejde men kan gøre, er at lave god research. Når I leder efter en elektriker Aarhus, kan man enten spørge i sin omkreds eller søge på nettet. Det er nemt, og man kan hurtigt skabe et godt overblik. Det er også vigtigt at det elektrikerfirma, I vælger, kan løse den opgave I mangler hjælp til, eller endda er specialiseret i det. 

Tjek referencer

En god ide, er at tjekke det arbejde som en elektriker Aarhus har lavet før. Hvis I står og skal have klaret en stor erhvervsopgave, kan I undersøge, om det er noget det elektrikerfirma har arbejdet med før. Man kan også høre andre erhverv, hvem de har brugt til deres opgaver. 

Find en i nærområdet

Der er flere grunde til, at det er smart at vælge en elektriker fra nærområdet. Det er både nemt og hurtigt at få fat på elektrikerfirmaet, og der er også større chance for, at I hurtigere kan få hjælp, da elektrikeren ikke skal rejse langt.

Læs også på denne side omkring elselskaber på Sjælland.

Vi har også lavet arbejde for Aalborg Zoo

FAQ

Hvad koster en elektriker Aarhus i timen?

Det kommer meget an på, hvad for en slags opgave, der skal løses, men man plejer at sige, at en elektriker Aarhus koster mellem 500-1000 kr i timen, eksklusive moms. Men, det er altid en god ide at tale med elektrikerfirmaet om prisen, inden man siger ja.

Hvordan finder man en elektriker?

Der er mange måder at finde en elektriker Aarhus på. Man kan enten spørge i ens netværk, eller man kan søge online. Husk altid at tjekke referencer, og at læse anmeldelser. Derudover er det også altid en god ide at tale med elektrikeren om opgaven, så du er sikker på, at de kan løse opgaven, som du ønsker.

Koster det noget at kontakte jer?

Det koster ikke noget at kontakte os, så I er altid velkomne til at ringe eller skrive til os, for at høre om vi kan løse jeres opgave. Find vores kontaktoplysninger her.

Hvilke el-opgaver udfører I?

Vi løser en bred vifte af el-opgaver inden for både belysning, dørtelefoni, energioptimering, datainstallation og meget, meget mere. Læs om alle vores ydelser her.

Kom i kontakt med vores elektriker Aarhus

Vil I høre mere, eller har I spørgsmål, så kontakt os gerne i dag på telefon: +45 98 14 99 90 eller per mail: mail@erikfals.dk

Se også Elektriker Randers her.

Vi bliver også nævnt i byensguide, eller i dette medie, samt her