Erik Fals

ABA installatør - Brug for hjælp til dit brandalarmanlæg?

Ved du, hvad en ABA installatør er? Vi, hos Erik Fals A/S, giver dig muligheden for at udvide din viden. ABA, som står for automatisk brandalarmanlæg, er et alarmsystem, der opfanger brand hurtigere, end normale brandalarmanlæg gør. Dertil kan det være det værd at få netop dette anlæg installeret af en ABA installatør, som vores ansatte har flere års erfaringer med. 

Det vil sige, hvis du derfor står overfor et renoveringsprojekt og har en interesse i at få opsat en brandalarm, så giver vi, hos Erik Fals A/S, mulighed for at tilbyde kyndig hjælp fra vores certificeret ABA installatør, som har styr på alt det praktiske. Dette gælder også i forhold til at få udfyldt den pågældende ansøgning, som er første step i proceduren, og derefter vejlede og opsætte den enkelte alarm. 

Mere end bare en ABA installatør

I forbindelse med nyt byggeri eller et renoveringsprojekt, udfører Erik Fals A/S og de veluddannede ansatte også en adgangskontrol under professionelle vilkår. Det vil sige, der bliver gjort brug af web-baserede løsninger, som gør det nemt for kunden selv at have mulighed for at administrere diverse nøglekort og brikker. 

Ved at gøre brug af en ABA installatør, er man med til at opfylde kravet i forbindelse med byggeloven, og dermed sikrer man sig en bygnings brandsikkerhed. Denne type brandalarmanlæg kan blandt andet også omfatte sprinkleranlæg, varslingsanlæg og brandventilationsanlæg. 

Hvis du derimod står og mangler hjælp til enten at finde den rette slags dørtelefon, belysning, eller hjælp til installation af diverse i Aalborg, så er vi også behjælpelige med dette, her hos Erik Fals A/S.

FAQ

Hvor kan man finde en ABA installatør i Aalborg?
I Aalborg kan man finde mange forskellige installatører, alt afhængig af hvad man specifikt har brug for en installatør til. En ABA installatør kan du blandt andet finde hos Erik Fals A/S. 

Hvad er en ABA installatør?
En ABA installatør er en person, der kan installere og servicere ABA-anlæg, altså automatiske brandalarmanlæg, som anbefales i forbindelse med byggeri eller renovering af et byggeprojekt.

Hvad gør et ABA anlæg?

Denne type anlæg er et automatisk brandalarmanlæg, som informerer brandvæsnet i det samme øjeblik, der opstår røg, i forbindelse med en brand. Brandvæsnet rykker ud med det samme, når de får besked fra et ABA anlæg.

Hvornår anbefales et ABA anlæg?

Et ABA anlæg anbefales i høj grad af en ABA installatør i forbindelse med byggeri eller renovering af et større byggeprojekt. Det er altid en god ide at have styr på sikkerheden, særligt i forbindelse med brand.