Erik Fals

Ydelser

lightBulb
Belysning
Dørtelefoni
Adgangskontrol
Datainstallation
Energioptimering
CTS
aba
ABA
Byggeri
Service

Dørtelefoni

Dørtelefonen ved et indgangsområde er typisk første fysiske kontakt, når man besøger en virksomhed eller en bolig. Dørtelefonen byder velkommen – og uanset om det er betydningsfulde gæster, større leverancer eller aflevering af daglige pakker og anden post, betyder en samlet arkitektonisk og funktionel løsning rigtig meget for gæsternes forventninger til det forestående besøg.

Erik Fals A/S er landets største forhandler af Siedle dørtelefonanlæg, Siedle Studio Partner, Access Partner og eneste firma i Norden med begge kompetencer samlet i et firma. Siedle er absolut førende indenfor design og produktion af dørtelefonanlæg, postkasser, digital pakkelevering, integreret belysning, adgangskontrol samt kommunikations- og styresystemer, tilbyder Erik Fals A/S alt fra inspiration, rådgivning, specialdesigns, viden, kompetencer og absolut innovative løsninger indenfor moderne bygningskommunikation.

SIEDLE er verdenskendte for at kombinere tilgængeligheden mellem den digitale og den fysiske verden. Her har man konstant fingeren på pulsen, når det handler om at skubbe til grænserne for hvad, et moderne indgangsparti kan levere af services, kommunikation, sikkerhed og meget mere. Virksomheden er førende på alt lige fra totalløsninger indenfor indgangspartier med dørtelefoni, leveringsbokse, nøglefri adgangskontrol med fx fingertouch, electronic key, kodelåse og kortlæsere.

Besøg vores fantastiske SIEDLE studio, og oplev alle de mange muligheder og løsninger flot sat op. Her er det nemt at forestille sig, hvordan SIEDLEs æstetiske design, smukke overflader og gennemtænkte teknologier spiller sammen med arkitektur og design i et byggeri.

Erik Fals A/S rådgiver og hjælper både egne kunder samt bygherrer med andre installatører tilknyttet hele vejen gennem et hvilket som helt projekt og på alle niveauer fra installation og opstart til systemet er 100 % køreklart. Vi har eget værksted kun dedikeret til SIEDLEs løsninger, og vores montører er konstant opdateret på virksomhedens store produktportefølje.

Har du spørgsmål? Så kontakt...

Per Jensen

Indehaver